Modul 1

Introduksjon, Manikyr & Pedikyr. 2 dager ( 1 dag for proffesjonelle negledesigere)

Modul 2

Bio Sculpture Gel forsterkning. 3 dager ( 1 dag for proffesjonelle negledesignere)

Modul 3

Forlenginger med Bio Sculpture Gel. 4 dager ( 1 dag for proffesjonelle negledesignere)

Modul 4

EVO2 Forsterkning. 3 dager (1 dag for poffesjonelle negledesignere)

Modul 5

EVO2 Forlengelse. 4 dager (1 dag for proffesjonelle negledeisgere)


REGLER FOR EKSAMEN

Certificate of Merit / EVO2 Ceritficate

Teoretisk eksamen : anatomi, negledykdommer, hygiene og produktkunnskap

Tid: 1 time

Praktisk eksamen : Forlening fransk manikyr. en hånd lakkes med rød neglelakk

Tid: 3 timer

Krav: 80-100 poeng

At en Bio Sculpture negleteknolog er faglig dyktig og behersker alle teknikker er selvølgelig viktig for oss. Vi anbefaler gjerne våre teknologer, men da må vi vite at de gir skikkelig sevice til våre kunder og er flinke i sitt yrke. 

Derfor har du max 6 månder på deg til å ta din eksamen etter endt utdannelse. OM du ikke avlegger eksamen, mister du retten til å handle produkter. Fu får oppgitt 2 ulike datoer for eksaen slik at du har muligheten til å velge ny dato om sykdom forhindrer deg fra å omme ved føse mulighet.

 GRUNNUTDANNELSE 

NYBEGYNNERE BIO SCULPTURE GEL

Dette kurset er beregnet for deg som ikke har noen erfaring innen manikyr/pedikyr/negledesign.

Kurset går over 3 MODULER med egen praksis mellom modulene.

Kursets varighet.

Modul 1 - 2 dager

Modul 2 - 3 dager

Modul 3 - 4 dager

Refresher - 2 dager inkludert teioretisk og praktisk eksamen

Totalt 11 dager undervisning

Dette lærer du:

Modu1

Anatomi - Sykdomslære - Hygiene - Produktkunskap - Negleanalyse - Lakkteknikk - SPA manikyr / pedikyr - Ergonomi - Areidsrutiner - Salgsteknikk

Modul 2

Produktkunnskap -Negleanalyse - Preparering av negleplaten - Negelforsterkning - Fileteknikk - Reperasjoner - Fjerning av materialet - Ergonomi - Arbiedsrutiner - Salgsteknikk - LED teknologi

Modul 3

Forlening m/fransk mainkyr - Forlening m/farge - Sanwich teknikk - Behandling av neglebitere - Påfyll - Negledekorasjoner - Ergonomi - Arbeidsrutiner - Salgsteknikk - LED teknologi

REFRESHER:

Praksis -TEORETISK OG PRAKTISK EKSAMEN

Etter beståttt eksamen for du ditt Certificate Of Merit med registreringsnr. Du får også følgende diplomer Manikyr og Pedikyr Certificate og Nail Art Certificat.

Vil du heller arbeide med EVO2 by Bio Sculpture Gel an du kombinere MODUL 1 med Modul 4 (negleforstekning med EVO2) og modul 5 (Forlengning med EVO2)


Ros-Mari Nødland (Rose) har jobbet med negler siden år 2000. Er fra Fredrikstad, men har vært i Stavanger mestparten av livet sitt. her har hun åpnet Happy Hands & Feet Kurs & Velvære på Forus og drevet den siden 2010. 

I dag jobbr hun med negler, pedikyr, og har kurs innen negledesign for nybegynnere og erfarne negledesignere. De som ønsker å teste ut et nytt produkt innen Bio Sculpture Gel og EVO2, er velkommen innom oss. 

Har med seg flere selvstendige damer som leier plass, og til sammen utgjør de alle en flott helhet med godhet og velvære for den enkelte. Atmosfæren er avslappende og innbydende og alle er velkommen

Har god plass, og rom til leie for den rette, så her er bare til å ta kontakt. Kan og ta deler av kurs hos dere selv, da vi er flyttbare:)

Kursdatoer er satt opp, sjekk Facebook siden vår. Eller ta kontak på mail hhfkvs2000@gmail.com Vi er fleksible/flyttbare, muligheter for å ta deler av kurset hos dere.