Bio Sculpture Gel ble første gang presentert i 1988. Dette negleystemet representerte noe helt nytt, en neglegele om var fleksibel som den naturlige neglen og som var oppløselig. Den fantes dessuten i flere farger, noe som også var nytt på markedet. Bio Sculpture var også de første til å lage skulpteringsgele for forlenging av neglen på form, uten bruk av uttørkende lim og hard plasttipp. 

Bio Sculpture Gel har i flere år forsket og videre utviklet sin produktserie og har vært en leder i neglebranskjen. Utviklingen har vært enorm og i dag finnes Bio Sculpture i 30 land verden over. 

Bio Sculpture Gel neglesystem er sammensatt for å gi styrke og næring til den naturlige neglen. Ingen primer eller activator behøves. Geleen skader ikke den naturlige neglen, den kan fjernes uten å file ,dermed unngår negleteknonolgen å puste in støv. Vår gelefjerner løsner geleen fra neglen på ca 20 min. 

Bio Sculptruer Gel er også det eneste neglesystemet som er klinisk testet av Farmovs Parexel, som er et internationalt godkjent forskningsinstitutt, og med et meget bra resultat. Resultatet viser at systemet er 99% alergifritt, parexel ga Bio Sculptpture den høyeste rating - 5 stjerner, som et effektivt og helsevennlig neglesystem.

Bio Sculpture Gel er en negelforsterkende behandling som ikke skader den naturlige neglen. Den gir en sterk og fleksibel negl som ser naturlig ut. 


Vi har og produkter til hender og føtter- kropp - hår -  alt fra #neglelakk #håndkrem #fotkrem #behandlingsprodukter til negler #filer #makeup fra #mineralogie #italwax #waxbehandlingskremer #vippebehandlingsprodukter 

HUDPLEIE bruker vi produkter fra #AHAVA serien. Dette er fantastiske produkter fra #dødehavet og vi bare elsker de. Er det noen som gjør jobben sin så er det de. Vi minner og på at dette er en fantastisk #VELVÆRE behandling. 

Hvorfo Bio Sculpture?

Produktet har eksistert i over 20 år og er orginalen innen gele når det kommer til fleksibilitet, farger og skulptering.

Bio Sculpture er et neglesstem med produkter tilpasset alle forskjellige behov. Produktene videreutvikles stadig og bestreber seg til ehvher tid å være det beste neglesystemet på markedet. 


EVO2

EVO2 - Et "fast lane" produkt for kortere negler - GELE på flanske.

HELSE for den naturlige neglenstår også her i sentrum av konseptet.

EVO2 er et "lett på - lett av" system somikke skader den naturlige neglen.

Optimal holdbarhet på neglene - tre uker 

OXYGENATIG BASE

Et unikt produkt skapt fra basen som slipper igjennom oksygen og vanndamp til og fra negleplaten og...

  • Lar den naturlige neglen "PUSTE"
  • Beriket med vitamin A og E som fortsetter å absorbres av negleplaten selv etter herding.
  • Inneholder IKKE organsike løsemidler, fomaldehyd, DBP eller kamfer
  • Har Medical Grade Formulation sertiikat ISO 10993-5
  • Har selvjusterende egenskaper
  • Fleksibel og bærekraftig
  • ALDRI testet på dyr
  • Vegan

Eksperten på tynt og fint hår.

Vi er alle unike - og det er håret vårt ogå. Det tynne fine håret trenger volumgivende produkter, men behovet for ulike typer pleie varierer.

CUTRIN, en ekspert på tynt og fint hår. Alle produktene tilfører volum og plerier håret uten at håret blir tungt. For personer med fint hår, så er Ainoa et utikt konsept . Produktene er besert på næringsrike, aktive ingredienser fra den nordiske naturen. Frøolje og ekstrakter fra bær pleier håret effektivt med næring og gir beskyttelse. Alle produktene inneholder også en spesiell UVA- og UVB- besyttelse, som bidrar til å beskytte fargen og hindre at håret blir tørt og skadet. 

Nordisk hårkvalitet kjennetegnes av å være fint og tynt. Håret vårt blir utsatt for ulike ytre påvirkninger gjennom de forskjelige årstidene, samt gjennom bruk av ulike former for varmeverktøy. Dette tilsier at det kreves unike stylingsprodukter for å oppnå optimale resultater og beskyttelse. Cutrin har gjennom utviklingen av Muoto stylingserien tatt hensyn til alle disse behovene.